Logo Buitenlust

FysioSport

Individuele FysioSport

We hebben FysioFitness in groepsverband, maar u kunt ook individueel trainen. Dit betekent dat u traint op eigen risico en verantwoordelijkheid en dat u geheel zelfstandig in onze trainingsruimte bezig bent. Deze mogelijkheid bestaat echter uitsluitend indien u bij ons in behandeling bent geweest en direct aansluitend aan de behandeling verder wilt werken aan uw kracht en / of conditiniveau.

 

Er zal vrijwel altijd een fysiotherapeut in de buurt zijn, die u eventueel kan bijstaan met raad en daad. In principe is er echter geen begeleiding, zoals bij de groepstrainingen.

Mocht u alleen in de oefenzaal aan het sporten zijn dan verzoeken wij u om het alarm dat bij de infobalie hangt bij u te dragen.

 

Wat kost het?

U kunt een vrije FysioSport kwartaalabonnement afsluiten. Dit kwartaalabonnement houdt in dat u 3 maanden onbeperkt kunt trainen. De kosten voor dit abonnement zijn € 66.00 Dit gaat middels automatische incasso en heeft een doorlopend karakter. Wilt u stoppen? Dan heeft u een opzegtermijn van 1 maand.

 

Rooster

De mogelijkheden tot het individuele sporten zijn dagelijks van maandag t/m donderdag van 7.00 uur tot 19.00 uur en vrijdag van 7.00 tot 17.30 uur.

Let op: dit is uitgezonderd van de tijden van de groepsfitness! Deze tijden vindt u hier

 

Aanmelden

U kunt zich telefonisch aanmelden voor de individuele FysioSport via 0478-550156 of via de e-mail: info@fysiotherapievenray.nl. Uiteraard kan het ook rechtstreeks in aansluiting op uw behandeling bij uw fysiotherapeut.