Logo Buitenlust

FysioSport

Gezonde Leefstijl

Gezonde Leefstijl

 

De cursus 'Gezonde leefstijl' is een samenwerkingsproject van Fysiotherapie Buitenlust en de Zorggroep afdeling Voeding en Dieet. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor mensen met (ernstig) overgewicht en/of diabetes, wellicht in combinatie met één of meerdere risicofactoren. Het is algemeen bekend dat overgewicht een aantal risico's met zich meebrengt. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bij een gewichtsvermindering van 5% al positieve effecten merkbaar zijn!

 

Tijdens de cursus wordt gewerkt aan een gezond eet- en beweegpatroon en dus een gezonde leefstijl. Dit alles onder de professionele begeleiding van een fysiotherapeut en diëtist. Er wordt samen met de fysiotherapeut een beweegplan op maat gemaakt en daarna wordt er 22 weken lang, getraind in groepsverband. Daarnaast zijn er 4 bijeenkomsten met een diëtist, waarin informatie wordt verstrekt en ervaringen worden uitgewisseld met de deelnemers.

 

 

Locatie: Medisch Centrum Buitenlust in Venray, Afdeling Fysiotherapie.

 

Duur: 22 weken

 

Gaat u de uitdaging aan? Meld u dan nu aan! Dit kan telefonisch via 0478-550156 of mail naar info@fysiotherapievenray.nl. Ook voor verdere informatie kunt u hier terecht.